Senior BE-udvikler (C#/.NET)

C#/.NET backend-udvikler (3+ års erfaring) med interesse for real-time systemer

Vil du have afgørende indflydelse på vores fremtidige backend med mange tusinde daglige brugere og en hverdag med stor medbestemmelse?

Vil du være en del af hele udviklingsforløbet i et lille men kompetent team, der stiller krav til hinanden?

Vil du arbejde med de allernyeste teknologier og opnå et unikt indblik i en spændende branche?

Sæt dit aftryk i en succesfuld software-virksomhed.

Vi er en IT virksomhed i vækst, der producerer software til betting branchen. Vores kunder er nogle af de største bookmakere og betting virksomheder i verden, og vi har beskæftiget os med betting i mere end 20 år.

Tag medansvar for vores fremtidige backend

Som udvikler får du medansvar for vores fremtidige backend, som er baseret på real-time systemer. Kort sagt får du en central rolle som bærende kraft bag vores løsninger og en afgørende betydning for vores fremtid. Vi har mange tusind daglige brugere af vores softwareløsning, hvilket stiller store krav til funktionalitet og performance, og du kan derfor se frem til en hverdag med spændende udfordringer.

Et dialogbaseret team med frihed under ansvar
Din nye hverdag bliver i et lille men stærkt udviklingsteam, hvor vi er selvkørende, fleksible og samarbejder for at udvikle os. Vi har et åbent udviklingsmiljø, hvor du kommer i dybden med dit fag, og du får stor medbestemmelse samt rig mulighed for at arbejde med de mest innovative løsninger og den nyeste teknologi. Vi bor på ’Bryggen’ tæt på metrostationen.

Forventninger

  • Vi forestiller os, at du har en relevant længere videregående uddannelse, men det vigtigste er, at du har minimum 3 års erfaring med backend-udvikling, C# og .NET.
  • Du er i stand til at arbejde med realtidssystemer samt optimering af performance og håndtering af kontinuerlige datastrømme – måske du har erfaring fra spilindustrien, onlinesystemer, bankverdenen eller lignende.
  • Du har kendskab til low latency messaging og systemer med høj volumen og mange brugere.
  • Du taler og skriver flydende dansk og begår dig på engelsk.

Som person stræber du efter at udarbejde de mest optimale løsninger, og du udfordrer status quo og dine kollegaer på en konstruktiv måde. Du får mulighed for, at lære af nogle af de bedste i branchen. Desuden ser du muligheder frem for begrænsninger, og du har gode samarbejdsevner. Endelig er du positiv og yder dit bedste hver dag – også når det går stærkt.

Interesseret?
iHeadHunt er rekrutteringspartner på opgaven. Send CV til job@iheadhunt.dk mærket (“BE-udvikler C#), eller træf Malthe Andersen på 60 88 21 26. INGEN ansøgning.