Integrationsudvikler til virksomhed i vækst

Vil du være integrationsudvikler med fokus på middleware i virksomhed, som har et landsdækkende forhandler-net med 2000+ ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen? Lyder det tiltalende, at være med til at påvirke den rejse virksomheden er på, da de er i gang med en større transformation og ansætter mange profiler? Lyder familiejet virksomhed med mange år på bagen og stor anciennitet interessant?

Vi er ved at etablere en ny middleware platform, som skal varetage ensartet kommunikation mellem de strategiske platforme, som vi benytter i dag, eller vælger til i fremtiden.

For nu, er det en kombination af on-prem service-enabled legacy, eksterne samarbejdspartneres legacy (MQ og SOA services) og cloud baserede PAAS løsninger som MS365, MSDynamics og Salesforce. Disse er bundet sammen af ældre ESB og/eller MQ løsninger.

Vi skal levere en 24/7 stabil platform for handel og service indenfor vores branche, og har derfor fokus på:

  • Driftstabilitet og overvågning
  • Valide data
  • Agil forretningsunderstøttende udvikling
  • Kvalitet og ensartethed i alle nye løsninger

Vi leder efter senior udviklere med minimum 5 års erfaring med middleware udvikling. Det kan være på ESB og/eller streaming.

Du har erfaring med følgende i enterprise kontekst:

  • Opbygning af model for fælles logning, fejlsøgning og autentificering
  • Udvikling af fælles interfaces til central fælles forretningslogik
  • Udvikling af fælles metode til registrering og udstilling af integrationer
  • Opbygning af automatiseret test og deploy

Om teamet/afdelingen

Vi er omkring 90 IT folk organiseret i en driftsafdeling og en udviklingsafdeling. I dagligdagen samarbejder vi med over 100 personer i forretningen, som på forskellig måde bidrager med udviklingsopgaver, brug af vores løsninger og fejlrapporteringer.

Vi har både Java og .Net udvikling samt brug af Microsoft Azure Integration Services og Kafka Streaming platform.

Interesseret?

iHeadHunt er rekrutteringspartner på opgaven og du kan kontakte Malthe Andersen på +45 60 88 21 26 eller ma@iheadhunt.dk , hvis du ønsker at høre nærmere. Send dit CV hurtigst muligt til job@iheadhunt.dk mærket ”Integrationsudvikler”. Ansøgning er ikke nødvending.

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@iheadhunt.dk