Cloud-/DevOps Engineer

Er du Cloud-/DevOps engineer med 2+ års AWS-erfaring? Lyder en nyoprettet stilling, hvor du bliver en essentiel spiller i vores generelle cloud setup, spændende? Tænder du på Continous Delivery, automatiske processer og høj kvalitet? Vil du være del af Danmarks største mediehus, hvor der er højt til loftet, høj puls og store påvirkningsmuligheder?

Ekstrabladet.dk er med 3 millioner daglige besøg og over 5 milliarder sidevisninger et af Danmarks største digitale nyhedsmedier. Grundet vores størrelse, historik og ambitionsniveau, har vi en betydelig teknisk on-premise infrastruktur, og en tilsvarende voksende cloud infrastruktur. Vi er på en rejse, hvor vi, med sikker hånd, skal have flyttet alt i skyen og hvor vi allerede kører adskillige services i skyen.

Dit primære job vil være, at sikre at vi har en tilstrækkelig smidig cloud infrastruktur til de applikationer/services. Vi ønsker er solidt CI/CD fundament, der skal gøre det nemt for vores udviklere og datascience folk at udvikle, teste, idriftlægge og overvåge vores forskellige services i AWS. Vi ønsker så vidt muligt at udnytte den servicestack AWS selv tilbyder, fremfor fx blot provisionering af ec2-maskiner.

Du vil indgå som en del af den strategiske udviklingsafdeling, som tilsammen udvikler og driver selve ekstrabladet.dk og hele dataflowet deromkring. Teknisk består afdelingen, foruden frontend-udviklere, af mennesker med høje kompetencer indenfor bl.a. Java, Python, Docker, Tomcat, MySQL, PostgreSQL, Varnish, Linux m.m.

Vi har store forventninger til, at du per natur byder ind med idéer til fx, hvordan vi sammen får skabt yderligere fart i vores udrulningsprocedurer og også tager ansvar for løbende at få visualiseret den infrastruktur, der hele tiden bevæger sig.

Vi forventer, at du

  • har mindst 2 års erfaring med AWS
  • har mindst 2 års erfaring med Continuous Delivery/Continuous Integration
  • har mindst 2 års erfaring med CDK/Cloudformation eller Terraform
  • har generel god forståelse for netværk og sikkerhed

Du forventes at arbejde selvkørende og proaktivt, men også forstår at samarbejde i teams.

Vi tilbyder

  • Nyoprettet stilling med store påvirkningsmuligheder
  • Drivende kraft på vores Cloud-/DevOps-rejse ikke mindst CI/CD-området
  • Arbejdsplads med en god og afslappet tone og højt til loftet
  • Fleksible arbejdstider og uddannelse efter behov
  • Konkurrencedygtig lønpakke.

Arbejdssted: Rådhuspladsen, København

Interesseret?

Rekrutteringen varetages af iHeadHunt, og du kan kontakte Peter Rasmussen på +45 22 59 38 00, hvis du ønsker mere information om jobbet. Send dit CV hurtigst muligt til job@iheadhunt.dk mærket “DevOps”. Ansøgning er ikke nødvendig.

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@iheadhunt.dk