iHeadHunt IT rekruttering Headhunting Information Technology Recruitment

C++ softwareudvikler

 • Ishøj

Er du en C++ udvikler, der gerne vil udvikle kode, som sikrer afregning af 80-85% af alle royalties i forlagsbranchen i Norden? Vil du være med til at gøre en forskel i udviklingen af løsninger, som understøtter vores kunders forretning og digitale udvikling? Vil du være med til at sikre, at vi får solidt fodfæste med vores løsninger i Europa?

Forlagsbranchen står over for store og unikke muligheder. Den digitale udvikling er fortsat i stærk vækst, og Schilling en vigtig del af branchens transformation. Derfor har vi brug for en ambitiøs og dygtig softwareudvikler. Som udvikler skal du være med til at udvikle forlagsbranchens foretrukne ERP-system, Schilling Publishing.

Om jobbet:

Du bliver en del af vores Development Team, der videreudvikler vores løsninger til automatisering og effektivisering af forlagenes forretningsprocesser. Udviklingen af Schilling Publishing foregår primært i C++ på Linux. På toppen kører både en tynd cross-platform-Qt-klient og en webbaseret platform baseret på React i bunden en Oracle-database. Vi bruger Git til versionsstyring og Jira til planlægningen af den agile proces. Vi anvender Scrum med 2 ugers sprint og har 3 releases om året.

Du vil indgå i et spændende miljø med kompetente og inspirerende kollegaer, der har sans for detaljer og kvalitet. Schilling beskæftiger ca. 12 udviklere, siddende henholdsvis Danmark og Skopje, Makedonien fordelt på 3 udviklingsteams. Ét webteam, et core-team og endelig et forlagsforretningslogik-/ERP-team med 3 erfarne udviklere. Det er i sidstnævnte team, du kommer til at sidde. Derudover er der IT-arkitekter, IT-projektledere og product owners tilknyttet det enkelte scrum team.

Dine kompetencer og personlige profil:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, datalog, datamatiker eller lignende. Uanset om du er en junior profil eller senior profil vil vi meget gerne tale med dig.

Du er interesseret i applikationsudvikling og holder af komplekse opgaver i en stor kodebase med mange integrationer. Der er ikke web-udvikling i rollen. Du kommer til at have kundekontakt i et vist omfang.

Faglige krav:

 • Erfaring i C++ 11/14/17 på Linux.
 • Brænder for udvikling af produkter, som er en del af et større standardsystem til en kompleks branche.
 • Erfaring med automatisk test og versionsstyring, og at du ved, hvad der skal til for at gøre kode læsbar og vedligeholdelsesvenlig.
 • Har kendskab til relationsdatabaser, shell-scripts, XML og build/release-processer.
 • Behersker engelsk på højt niveau, såvel mundtligt som skriftligt.
 • Interesse i kundekontakt.

Vi tilbyder dig:

At være med til at gøre en forskel. Vi sikrer, at du får et grundigt uddannelsesforløb og gode, faglige udviklingsmuligheder i din videre karriere. Derudover tilbyder vi dig et arbejde i et spændende miljø, hvor innovation og udvikling sker fra vores kontor i Ishøj.

Du kan se frem til:

 • Gode medarbejderforhold, pensionsmuligheder, helbredsforsikring og stor fleksibilitet i en spændende og varieret arbejdsdag.
 • En fantastisk kantine, hvor der dufter af frisk brød om morgenen, og hvor der til frokost altid serveres lækker, varieret mad og altid frisk frugt/grønt dagen lang.
 • En økonomisk sund og stabil virksomhed med loyale kunder og kollegaer.
 • Inspirerende, vidt forskellige og yderst kompetente kollegaer, både nyuddannede og med mange års erfaring.
 • Stor selvstændighed og tildeling af ansvar, der understøttes af teams på tværs af organisationen.
 • En flad ledelsesstruktur, hvor ledelsen følger og insisterer på dialog med den enkelte medarbejder.
 • Et uformelt arbejdsmiljø og en virksomhedskultur med åben og ærlig kommunikation, og hvor du deltager i udviklingen af vores fælles arbejdsplads.

Interesseret?

Rekrutteringen varetages af iHeadHunt, og du kan kontakte Malthe Andersen på +45 60 88 21 26, hvis du ønsker mere information om jobbet. Send dit CV hurtigst muligt til job@iheadhunt.dk mærket “C++ udvikler “. Ansøgning er ikke nødvendig.

Hvem er Schilling?

Schilling er Nordens førende leverandør af højt specialiseret software og viden til forlagsbranchen. I takt med globaliseringen går mere end 90% af Schillings nysalg til eksport. Schilling A/S er grundlagt i 1971 og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Vores vision er klar: We grow publishing – vi udvikler forlagsbranchen, og sammen med kunderne øger vi vores forretningsgrundlag med innovative løsninger, klar til brug

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@iheadhunt.dk