STATISTIK PÅ DIN REKRUTTERING

Vi fører statistisk på din rekruttering, således at vi kan dokumentere hvad vi har foretaget af aktiviteter. I iHeadHunt er det væsentligt at rekrutteringsprocessen er så transparent så muligt. Man skal som kunde kunne føle sig tryg ved at blive prioriteret lige fra påbegyndelsen af rekrutteringen til underskriften falder. Vi har ligeledes erfaret at statistisk er et godt værktøj til at have en dialog med kunden i forhold til, hvordan markedet tager imod kontakten i forhold til en konkret stilling.

Antal kandidater vi har set igennem

Når den egentlig search påbegyndes efter search-grundlaget er fastlagt ser vi ofte et særdeles stort antal kandidater igennem for at kunne udvælge de helt rette at tage kontakt med. Dette tal kan vi derfor oplyse.

Antal vi har taget kontakt med

Vi holder statistik på antallet af kandidater vi tager direkte kontakt med. Efter mere end 10 år i branchen har vi et godt billede af hvor vanskelige en headhunting vil være når vi begynder at få den første reaktion fra markedet.

Respons fra markedet på din virksomhed og jobbet

Når vi har taget kontakt til et større kandidatfelt og begynder at få responsen fra disse har vi generelt et godt grundlag, som er fakta- og empirisk-baseret. Ratioen mellem antallet af kandidater vi tager kontakt med og dem der ytrer interesse for jobbet er for os en særdeles god indikator for, hvor attraktivt jobbet opleves af markedet.