1 uges sprint tavle

Vi har erfaret at den mest effektive måde at rekruttere på er ved brugen af Sprint og Scrum, som er en effektiv metodik inden for IT-verdenen til at holde fokus på målet og fjerne evt. forhindringer hurtigst muligt. Hver mandag holder vi et Sprint-møde, hvor alle aktuelle rekrutteringer gennemgås og forventninger til for hver enkelt rekruttering, hvor mange kandidater man forventer at kontakte til næste mandag og ens bedste bud på, hvor mange kandidater man som headhunter forventer at kunne sende til sin kunde.

Navngiven headhunter

Hver rekruttering har tilknyttet en headhunter som skal stå på mål for at lykkes med rekrutteringen. Ofte står headhunteren for hele processen lige fra searchen til kundekontakten – men af og til involveres ligeledes researchere til at være behjælpelig med searchen.

Ugens mål

Som led i at have fokus på opgaven skal headhunteren oplyse vedkommendes bedste bud på, hvor mange kandidater man forventer at kontakte i løbet af ugen – og evt. sende til kunden.

One point of contact

Som kunde vil man kun have kontakt med en person i iHeadHunt nemlig headhunteren. Typisk har kunde og headhunter et ugentligt statusmøde og/eller kombineret med ugentlig statusrapport.