Sparring og rådgivning

Peter Rasmussen har mange års erfaring inden for rekruttering herunder sparring og rådgivning af kandidater og Peter tilbyder også denne service til privatpersoner.

Peter er qua iHeadHunt dagligt vant til at læse, gennemgå og afklare IT-profiler, men har også erfaring med generel sparring ift. CV og ansøgning og selve jobsamtalen.

Ønsker du at styrke dit CV og/eller ansøgning? Får du svedige håndflader når samtalen under jobinterviewet falder på din styrker og udviklingspunkter og ønsker du at blive bedre til at besvare de ”svære” spørgsmål? Undres du over hvorfor du ofte kommer til samtale, men du altid bliver nr. 2 i processen? Ønsker du input til karriereskifte eller ønsker du sparring om hvad ’next step’ er på din karrievej? Finder headhunterne dig via din LinkedIn-profil eller bør du forbedre den for at øge dine muligheder? Alt dette og meget mere kan Peter hjælpe dig med!

Målet er, ved at Peter stiller dig de rigtige spørgsmål, at få dig til at tænke over nye aspekter i din ansøgningsprocesser eller karriereliv der styrker dig i den fremtidig proces. For at få succes i din jobsøgning skal du være bevidst om dit eget jeg, have reflekteret over din erfaring og kompetencer, have sat dig mål og afklaret dine egne forventninger.

Peter tilbyder sparring og rådgivning til private – både aktive jobsøgende, ikke aktivt søgende og til dig der ønsker sparring omkring ’next step’ i karrieren.

Læs mere om Peter.

Telefonnummer: +45 22 59 38 00

Email: pr@iheadhunt.dk

1 session af 60 minutter koster 600 kr. for private.