Rådgivning og sparring i hele rekrutteringsprocessen

Du får igennem hele processen, lige fra det indledende møde til kontraktunderskrift råd, vejledning og sparring. Det kan fx være om 1) hvor svært vil det være at finde en sådan profil vi efterspørger 2) hvad er lønniveauet for profiltypen eller 3) hvad skal vi slå på for at tiltrække de helt spændende kandidater. I iHeadHunt bliver vi også meget ofte involveret i den sidste løn- og kontraktforhandling for at få enderne til at mødes. Her er vi ofte ’mægler’ mellem kunde og kandidat for at sikre, at der er realisme begge veje.

Erfarne rådgivere

Peter har som datalog og HD mere end 20 års erhvervserfaring både som udvikler, arkitekt, IT-projektleder og udviklingschef med ansvar for alle ansættelser en unik baggrund til at rådgive og sparre.

Realisme og vurdering

Vi giver en realistisk vurdering af om drømmekandidaten findes – evt. med små justeringer. Hvis vi er usikre på antallet af spændende kandidater inden påbegyndelsen af en rekruttering laver vi nogle indledende søgninger og præsenterer data for kunden. Det giver ofte grobund for nogle givtige dialoger.

Vi kender lønniveauet

Med mere end 10 år i IT-headhuntingsbranchen har vi et særdeles godt indblik i lønniveauet for de fleste profiltyper.