HURTIG PRÆSENTATION AF SPÆNDENDE KANDIDATER (10 DAGE)

De flest af vore kunder ønsker at få ansat den rette hurtigt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mange af de specialister (udviklere og IT-arkitekter) vi headhunter er så attraktive, at det er vigtigt at kunne reagere hurtigt, som kunde når den rette viser interesse for jobskifte. Så snart vi får kontakt med en interessant og interesseret kandidat er det vigtigt at kunden kunne reagere hurtigt for ikke at tage momentum – og dermed miste kandidatens interesse.

RELEVANTE OG MOTIVEREDE KANDIDATER INDEN 10 DAGE

Typisk vil vi kunne præsentere de første 2-3 motiverede og relevante kandidater inden for 10 arbejdsdage. Andre profiltyper som fx IT-projektledere eller team-ledere vil vi have en egentlig præsentationsdag, hvor typisk 3 profiler præsenteres.

dag 1 påbegyndes headhuntingen

Efter at jobopslag er godkendt går headhunteren – evt. med hjælp fra en researcher – i gang med at definere search-grundlaget for jobprofilen i tæt samarbejde med Peter. Herefter påbegyndes den egentlig search på LinkedIn, iHeadHunts emnebank, Stack Overflow, Github med videre.

Agile uden bureaukrati

Vi er særdeles agile og tilpasser os hurtigt de ønsker og krav en kunde har til os. Da det ofte er headhunteren, som ligeledes er researcher kan vedkommende umiddelbart ændre søgestrategien en smule, hvis der er et sådant behov.